Strategie

Stabilim împreună strategia cea mai bună de promovare potrivită planurilor tale de dezvoltare a businessului.

Web Design

Realizăm siteuri de prezentare foarte rapid. De asemenea putem integra magazin online, platformă de plăți online, etc.

Campanii

Setăm campanii inițiale online, le întreținem, pentru a fi prezent pe Facebook, Instagram, în primele poziții de căutare pe Google

Marketing

Ne putem ocupa de tot marketingul firmei, de la logo și tot ce ține de identitatea vizuală până la campanii offline și online

Strategie

Stabilim ce rezultate vrem să obținem, în câtă vreme, cu ce bani.

Deși sună puțin complicat nu facem decât un plan de acțiune. Vorbim despre ce rezultate ne dorim, în cât timp trebuie ele atinse și câți bani sunt disponibili sau alocați pentru atingerea rezultatelor dorite. Odată cunoscute putem face o estimare de timp și de resurse necesare așa că vom propune un calendar de acțiuni, o listă de activități, o împărțire a atribuțiunilor adică o foaie de parcurs ușor de urmărit.

Sau, situația des întâlnită, clientul ne spune ce victorie își dorește și noi ne întoarcem după bătălie cu capul în desagă :))

Calendar

Este important să obținem rezultate cât mai repede dar pentru a fi durabile trebuie să fie urmați pași dinainte stabiliți.

Sincronizare

Bineînțeles că toate acțiunile întreprinse trebuie sa fie în aceeași direcție pentru a maximiza efectele și vizibilitatea.

Acțiuni

Fiecare participant în proiect trebuie să cunoască de la început foarte clar ce are de făcut și cum influențează activitatea lui rezultatul întregii echipe.

Web Design

Adică un site. De prezentare, legat la un magazin online, la o platformă de plată online sau care să gestioneze baze de date și diverse aplicații.

Un site poate fi realizat după o temă prestabilită pe o platformă de tip WordPress sau poate fi 100% personalizat. Sau un mix de templateuri și persoanlizări. Ne putem ocupa și de conținut când acesta nu există nu doar de structură și funcționalitate.

Ne concentrăm pe obținerea unui site corect și complet dar fără funcționalități inutile. Urmărim ultimele tendințe pentru că și siteurile sunt supuse curentelor modei fie că ne dăm sau nu seama.

Poate cel mai important lucru, ne dorim ca siteul să rezolve o problemă sau mai multe, să obțină rezultate clar definite, cu alte cuvinte suntem foarte pragmatici în construcția oricărui site.

Mentenanță

Asigurăm serviciul de mentenanță al siteului, servicii de găzduire, achiziție domenii, securitate. Orice site beneficiază de garanție.

Actualizare Facilă

Un site modern este în continuă schimbare. Apar oferte noi, înceteză perioada unei promoții, se introduc produse noi. Indiferent cine operează acestea, schimbările se fac ușor, intuitiv, fără cunoștințe de programare.

Dinamism

Nu mai avem răbdare pentru siteuri statice. Textul trebuie alternat cu imagini, cu animații, cu interacțiune, culoare, emoție.

Responsive

Dacă un site nu funcționează pe toate dispozitivele (telefoane, tablete) aproape că nu există. Nu exagerăm: avem campanii care înregistrează peste 80% trafic pe mobil!

Campanii

Campanii online Google, Facebook, Instagram, YouTube, mixte.

Adică vei fi vizibil. Foarte vizibil.

Poate cel mai frumos lucru la campaniile online este că se plătesc doar rezultate certe.

Știm cum, putem și vrem să fii primul în căutările Google, să apari prin bannere pe siteurile de știri, pe bloguri, pe aplicații de mobil. Să fie difuzate clipurile tale pe YouTube sau alte platforme video.

Nu ne mulțumește așa numita audiență falsă, care nu aduce rezultate.

Utilizăm bugete total transparente, vei ști în orice moment ce s-a cheltuit, unde și de ce.

Monitorizare Permanentă

Campaniile tale vor fi urmărite cu atenție și vor fi ajustate continuu pentru a rămâne în parametri optimi și a înregistra și evalua orice evoluție atât pozitivă cât și negativă în timp util.

Evaluare Oportunități

Nu facem risipă din bugetul de promovare. Analizăm necesitatea prezenței pe orice segment. Mai exact nu cheltuim unde nu se întoarce investiția doar de dragul de a fi prezenți oriunde.

Rapoarte

Vei avea raportări periodice sau oricând soliciți, pe loc. Privind rezultatele, evoluția, cheltuirea bugetelor sau orice altceva.

Audit Gratuit

Pentru situațiile în care încă nu ne ocupăm noi de promovarea ta online. Îți analizăm campaniile și îți oferim sfaturi pentru creșterea eficienței și a numărului de potențiali clienți.

Marketing

Marketingul reprezintă „știința și arta de a convinge clienții să cumpere”. Atât.

Deși există mii de definiții ale marketingului noi încercăm să nu ne îndepărtăm de lucrurile simple. Ne bazăm pe experiența proprie în business dar suntem la curent cu tot ce apare nou în domeniu.

Branding și rebranding, poziționare corectă pe piață, poziționare diferită, identificare clienți potențiali, înțelegerea lor și căile către ei.

Folosim tot arsenalul: media clasică, new media, social media, noi canale (waze de exemplu), marketing afiliat, campanii omni-channel si uni-channel.

Tendințe 2019

Video marketing, conținut și mesaje creative, realitatea virtuală și augmentată, publicitatea programată, social media.

Piețe externe

Promovare și vânzare pe piața europeană și nu numai. Consultanță și sprijin pentru participare la diverse târguri și evenimente internaționale.

Experiență diversă

Ne bucurăm să avem așa experiență bogată în foarte multe domenii de business pe care să o putem pune la dispoziția ta.